ua en ru

Викрадення Гончаренко: Парубій закликав правоохоронців вжити всіх можливих заходів

Викрадення Гончаренко: Парубій закликав правоохоронців вжити всіх можливих заходів Фото: Парубій прокоментував викрадення Гончаренко

Спікер закликав правоохоронців вжити всіх можливих заходів у зв'язку з викраденням Гончаренко

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій закликав правоохоронців вжити всіх можливих заходів у зв'язку з викрадення народного депутата від фракції "Блок Петра Порошенка" Олексія Гончаренка, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, голова фракції БПП Ігор Гринів оголосив у сесійній залі про викрадення свого колеги.

"Сталася надзвичайна подія – в Одесі серед білого дня викрадений народний депутат невідомими людьми Олексій Гончаренко. Я хотів би звернутися до правоохоронних органів, до прокуратури, ця інформація на сьогодні підтверджена – я розмовляв з прокурором області. Я хотів би звернутися до керівництва правоохоронних органів про термінове створення спеціального штабу по такій кризовій ситуації", - повідомив очільник фракції.

В свою чергу голова Ради підтримав пропозицію Гриніва і закликав правоохоронців вжити всіх необхідних заходів для вирішення ситуації.

"Колеги, я підтримую Ігоря Гриніва і вважаю правоохоронні органи повинні негайно вжити всі необхідні заходи для того, щоб ця ситуація була вирішена. І прошу це оформити як звернення від голови Верховної Ради, від парламенту", - підкреслив голова парламенту.

Нагадаємо, джерело в Генеральній прокуратурі України повідомив РБК-Україна, що Олексій Гончаренко викрадений невідомими.