ua en ru

Прикордонники затримали українця, який намагався ввезти з зони АТО сейф з набоями

Прикордонники затримали українця, який намагався ввезти з зони АТО сейф з набоями Фото: прикордонники

Прикордонники виявили у сейфі набої різних калібрів

Прикордонники затримали українця, який намагався ввезти з зони проведення антитерористичної операції (АТО) на підконтрольну Україні територію сейф з набоями. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Сьогодні в контрольному пункті в’їзду-виїзду "Мар’їнка" прикордонники Краматорського загону виявили набої різних калібрів, які намагався перемістити через лінію розмежування громадянин України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прикордонники прийняли рішення відправити автомобіль українця, який прямував до м. Курахове, на поглиблений огляд.

"У результаті подальшої перевірки спрацював службовий собака Ділан. В ході огляду серед особистих речей водія правоохоронці виявили сейф для зберігання зброї. В ньому знаходилось 580 набоїв до різних типів зброї", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами).

Прикордонники затримали українця, який намагався ввезти з зони АТО сейф з набоямиПрикордонники затримали українця, який намагався ввезти з зони АТО сейф з набоями

Фото: українець намагався ввезти з зони АТО сейфи з патронами

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з Держприкордонслужби у 2016 році було звільнено 905 осіб.