ua en ru

Прикордонники затримали розшукуваних Інтерполом громадян Молдови й Угорщини

Прикордонники затримали розшукуваних Інтерполом громадян Молдови й Угорщини Фото: український прикордонник (Марієнко Андрій / УНІАН)

Двох злочинців затримали прикордонники Сумського та Чопського загонів

Українські прикордонники затримали громадян Молдови й Угорщини, які перебували в міжнародному розшуку за базою даних Інтерполу. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зокрема зазначено, що в пункті пропуску "Катеринівка" відбулося спрацювання бази даних стосовно громадянина Молдови: чоловіка розшукували правоохоронні органи Німеччини з метою арешту за крадіжку.

"А в пункті пропуску "Ужгород" прикордонники виявили за базою даних Інтерполу громадянина Угорщини. Його розшукували правоохоронці Угорщини з метою арешту за підробку документів", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, про виявлених правопорушників поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Затриманих передано співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Держприкордонслужби України виявили два автомобілі, які були в міжнародному розшуку за базою даних Інтерполом.