ua en ru

Прикордонники затримали чоловіка з "документом" ДНР

Прикордонники затримали чоловіка з "документом" ДНР Фото: прапор ДНР (YouTube screenshot)

У чоловіка знайшли "членський квиток" ДНР

На контрольно-пропускному пункті "Новотроїцьке" в Донецькій області прикордонники затримали українця з "членським квитком" так званої "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це повідомила Державна прикордонна служба України (ДПСУ) на своїй сторінці в Facebook.

"Під час огляду транспортного засобу у вказаного громадянина прикордонники виявили "членський квиток" громадського руху так званої ДНР. Як розповів "громадський активіст", він працює кочегаром у Донецьку. За словами чоловіка, вищевказаний "квиток" йому видали у відділі кадрів за місцем роботи ще минулого року і керівництво закладу завжди перевіряє його наявність, тому він завжди носить його з собою", - зазначили в ДПСУ.

У КПВВ «НОВОТРОЇЦЬКЕ» ПРИКОРДОННИКИ ЗАТРИМАЛИ УКРАЇНЦЯ ІЗ ЧЛЕНСКИМ КВИТКОМ ДНР До контрольного пункт в'їзду-виїзду «Н...

Опубліковано Державна прикордонна служба України 16 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 11 жовтня керівник Служби безпеки України Василь Грицак повідомив про затримання двох диверсантів ДНР, які, зокрема, планували влаштувати вибух на пероні залізничного вокзалу Маріуполя перед поїздом "Маріуполь-Київ".