ua en ru

Прикордонники затримали два автомобіля, викрадених в Румунії

Прикордонники затримали два автомобіля, викрадених в Румунії Фото: у Держприкордонслужбі розповіли про викрадені автомобілі

Обидва транспортних засоби розшукувалися по базі Інтерполу

На Закарпатті та Буковині співробітники Держприкордонслужби затримали два транспортних засоби, які були викрадені в Румунії. Про це повідомили у Держприкордонслужбі в неділю, 4 червня.

"Так, у пункті пропуску "Тиса" прикордонники Чопського загону під час в'їзду в Україну відреагували на спрацювання бази даних Інтерполу щодо причепа - лафета для перевезення автомобілів 1993 випуску. Як було встановлено, причіп значився як викрадений в Румунії", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що прикордонники в пункті пропуску "Мамалига" зупинили автомобіль "Шевроле" 2008 року випуску, за кермом якого був молдаванин.

"Згідно бази даних, це авто також було викрадено у Румунії. Поінформоване чергове Укрбюро Інтерполу в Києві. Транспортні засоби передані співробітникам Національної поліції", - додали в Держприкордонслужбі.

З початку року прикордонники виявили в пунктах пропуску на кордоні по базі даних Інтерполу майже 110 авто, які перебували в міжнародному розшуку.

Нагадаємо, Держприкордонслужба України фіксує зниження пасажиро-транспортного потоку до Криму.