ua en ru

Прикордонники вилучили у громадянина Німеччини нацистську символіку

Прикордонники вилучили у громадянина Німеччини нацистську символіку Фото: нацистську символіку вилучили у громадянина Німеччини

Крім того, у іноземця виявили вогнепальну зброю

Військовослужбовці Луцького прикордонного загону виявили у громадянина Німеччини символіку часів нацистської Німеччини. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що на в'їзді в Україну в пункті пропуску "Городище" прибув транспортний засіб "Мерседес" німецької реєстрації. Прикордонники мали інформацію про те, що іноземець міг перевозити старовинні предмети, у зв'язку з цим була ініційована перевірка автомобіля.


"Як результат була виявлена кобура до пістолета, в якій знаходилися чотири німецькі нагрудні нагороди часів Другої світової війни. В особистих речей у багажному відділенні був знайдений магазин, в ніші для аптечки знайдено затворну раму з бойком до пістолета "Парабелум – LUGER P-08", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники вилучили предмети часів Другої світової війни

Фото: прикордонники вилучили у громадянина Німеччини нацистську символіку

Нагадаємо, раніше в пункті пропуску "Краковець" на українсько-польському кордоні в суботу, 20 серпня, близько 11 годин українські прикордонники знайшли в автомобілі громадянина Німеччини,, який прямував у Польщу, гранату "Ф-1".