ua en ru

Гонитва за BMW у Києві: якщо водій завтра не з'явиться на допит – його оголосять у розшук

Гонитва за BMW у Києві: якщо водій завтра не з'явиться на допит – його оголосять у розшук Фото: Зорян Шкіряк

Роман Хропачевский 24 і 25 лютого не з'явився на допит в управління поліції

Якщо завтра водій BMW, за яким гналися в Києві, не з'явиться на допит - його оголосять у розшук. Про це у Facebook написав радник глави Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Шкіряк повідомив, що Роман Хропачевский 24 і 25 лютого не з'явився на допит в управління Національної поліції Голосіївського району Києва. Порядку підписали його адвокати. Завтра, 26 лютого, він викликаний на повторний допит.

"Отже, завтра громадянин Хропачевский повинен з'явитися в 10:00 в Голосіївському управління ГУ Нацполиции р. в Києві. У разі повторного ігнорування Хропачевским законних вимог слідчих Нацполиции, він буде оголошений в розшук і будуть прийняті всі заходи для примусової доставки на допит", - заявив Шкіряк.

Громадянин Украіни Ростислав Хропачевський, що був за кермом БМВ під час трагічних подій 7 лютого, наслідком котрих стал...

Опубликовано Зоряном Шкиряком 25 февраля 2016 г.

Нагадаємо, 24 лютого,співробітники Головного управління Національної поліції у м. Києві оголосили Ростиславу Храпачевскому повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2. ст. 342 Кримінального кодексу України.