ua en ru

Погода на сьогодні: в Україні переважно дощі, температура до +24

Погода на сьогодні: в Україні переважно дощі, температура до +24 Фото: в Україні місцями дощі (flickr.com/veronica_rayne)

У Києві вдень від +18 до +20

Погода на сьогодні: 20 травня 2018 року майже на всій території України очікуються дощі, місцями з грозами, без опадів лише на півночі і частково на заході країни, температура повітря підніметься до +24. Про це повідомляє Гідрометцентр при Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Прогноз погоди в регіонах на сьогодні

За прогнозами українських синоптиків, на заході країни дощі пройдуть лише у Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях, вдень від +17 до +21. На півночі без опадів, температура повітря вдень становитиме від +17 до +20.

В центральній частині у всіх регіонах пройдуть дощі з грозами, денна температура від +18 до +23. На сході країни також очікуються дощі з грозами, вдень від +20 до +24. У південній частині температура повітря від +22 до +24, у Криму до +24.

Погода на сьогодні: в Україні переважно дощі, температура до +24

Фото: прогноз погоди на 20 травня

Погода у Києві на сьогодні

У столиці сьогодні вдень від +18 до +20, вночі від +11 до +13. Вітер північний, 5-10 м/с, вночі в Києві пройдуть дощі, вдень опадів не очікується.

Погода на сьогодні: в Україні переважно дощі, температура до +24

Фото: погода в Києві та області