ua en ru

Погода на сьогодні: у частині України дощі, місцями сильні, температура до +16

Погода на сьогодні: у частині України дощі, місцями сильні, температура до +16 Фото: дощі в Україні (РБК-Україна/Віталій Носач)

Температура повітря вдень становитиме від 0 до +16

Погода на сьогодні: 1 грудня майже всій території України очікуються дощі, місцями сильні, на Заході без істотних опадів, температура повітря вдень становитиме від -0 до +16. Про це повідомляє Гідрометцентр при Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Прогноз погоди в регіонах на сьогодні

За прогнозами українських синоптиків, на сході країни очікуються опади - дощі, у Харківській області місцями сильні, температура повітря вдень становитиме від +4 до +6, вночі +3. На півдні очікуються дощі, в Одеській області вночі місцями сильні дощі. Вдень повітря прогріється до +14, в Одесі, у Криму від +14 до +16.

На заході України прогнозуються вночі дощі з мокрим снігом, вдень без істотних опадів, температура вдень від 0 до +3, вночі - від 0 до +2. У північних областях дощі, місцями сильні, температура вдень від +6 до +8.

У центральній частині місцями теж очікуються опади - дощі, у Черкаській області місцями сильні, температура вдень становитиме від +6 до +8, у Житомирській області до +7.

Погода у Києві на сьогодні

Температура повітря становитиме від +6 до +8 вдень та від +1 до +3 вночі. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Вночі очікуються дощі, місцями сильні, вдень - дощі.

Погода на сьогодні: у частині України дощі, місцями сильні, температура до +16