ua en ru

Погода на сьогодні: В Україні на півдні дощі, температура до +15

Погода на сьогодні: 1 жовтня в Україні у південних областях та Криму очікуються дощі, на решті території - мінлива хмарність, без опадів, температура від +9 до +15. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України.

Погода на сьогодні: 1 жовтня в Україні у південних областях та Криму очікуються дощі, на решті території - мінлива хмарність, без опадів, температура від +9 до +15. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України.

На заході України мінлива хмарність, без опадів. Температура вночі +1...+6 градусів, на ґрунті, а місцями і в повітрі заморозки 0... - 2 градуси, удень +7...+12 градусів.

На півночі України мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, на ґрунті, а місцями і в повітрі заморозки 0... - 2 градуси, удень +7...+12 градусів.

У центрі України мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, в повітрі заморозки 0... - 2 градуси, удень +7...+12 градусів.

На сході України мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, на ґрунті, а місцями і в повітрі заморозки 0...5 градусів, вдень +7...+12 градусів.

На півдні України хмарно, вночі місцями дощ, вдень сильний дощ, в Одеській області дуже сильний дощ. Температура повітря вночі +5...+10 градусів, вдень +9...+14 градусів.

У Києві - мінлива хмарність, без опадів, температура вночі від +2 до +4, вдень від +9 до +11.

Крім того, за повідомленням Гідрометцентру, у зв'язку з переміщенням циклону у південній частині країни очікується ускладнення погодних умов: вдень 30 вересня на півдні Одеської області помірні дощі, протягом 1-2 жовтня в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму пройдуть дуже сильні дощі, 3-4 жовтня у східній частині сильні дощі, в окремих районах можливий мокрий сніг; посилюватиметься вітер до 15-22 м/с, в Криму місцями 25-30 м/с. На більшій частині території 1-5 жовтня холодна погода з температурою повітря на 4-10° нижчою за норму, вночі на поверхні ґрунту заморозки -1...-7 градусів, місцями у повітрі 0...-4 градусів.

У Києві та Київській області 1-5 жовтня на поверхні ґрунту заморозки 0...-6 градусів, по області місцями в повітрі 0...-4 градусів.