ua en ru

Підполковник РФ, який брав участь у захопленні Горлівського відділу міліції, виявився місцевим кримінальним авторитетом, - ЗМІ

Чоловік у камуфляжі, після захоплення Горлівського міського відділу міліції, який представився підполковником російської армії з Сімферополя і представив особовому складу нового начальника Горлівської міліції, насправді є місцевим кримінальним авторитетом на ім'я Безлер.

Чоловік у камуфляжі, після захоплення Горлівського міського відділу міліції, який представився підполковником російської армії з Сімферополя і представив особовому складу нового начальника Горлівської міліції, насправді є місцевим кримінальним авторитетом на ім'я Безлер. Про це повідомляє "ОстріВ" з посиланням на жителя Горлівки, який дізнався "підполковника".

Раніше Безлер очолював у Горлівці комунальне підприємство ритуальних послуг "Простір", з якого був звільнений у 2012 р. за розкрадання 38 огорож і пам'ятників, а так само за вимагання грошей у літніх людей за місце на цвинтарі.

Нагадаємо, після захоплення відділення міліції сепаратисти побудували частина міліціонерів, які, за їх словами, перейшли на бік "Донецької республіки". Людина в камуфляжі, який представився підполковником російської армії з Сімферополя і пред'явив російський паспорт представив нового начальника Горлівської міліції людини в штатському, назвавши його Шульженком Олександром Федоровичем.