ua en ru

Підписання меморандуму між ДКЦПФР та IOSCO може відбутися в 2012 р., - Тевелєв

Підписання меморандуму між Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) України і International Organization of Securities Commissions (IOSCO) може відбутися в 2012 р. Про це в інтерв'ю РБК-Україна повідомив голова ДКЦПФР Дмитро Тевелєв.
«Думаю, що в 2012 р., ближче до Всесвітнього конгресу», - сказав Тевелєв.
«Ми з фахівцями IOSCO знаходимося в постійному контакті, і сьогодні ми готуємо пакет документів для аналізу цією організацією можливості приєднання України до меморандуму. Думаю, десь наприкінці серпня - початку вересня ми направимо до IOSCO необхідний ними пакет документів. Після цього аналізу і буде прийнято рішення щодо подальшої участі України в цьому меморандумі. До слова, в 2012 р. відбудеться Всесвітній конгрес IOSCO в Китаї, і ми вже отримали запрошення до участі в цьому заході», - додав голова ДКЦПФР.
IOSCO - міжнародна фінансова організація, яка об'єднує національні органи регулювання ринку цінних паперів. Заснована в 1974 р., штаб-квартира знаходиться в Мадриді (Іспанія). Сьогодні до неї входять близько 100 постійних та асоційованих членів.