ua en ru

Підозрюваному у смерті бійця АТО оголосили про підозру ще по одній статті

Підозрюваному у смерті бійця АТО оголосили про підозру ще по одній статті Фото: прокуратура

Зловмисника оголошено в розшук

Зловмиснику, причетному до загибелі бійця АТО, повідомлено про підозру у ще одній статті. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"За результатами розслідування кримінального провадження за фактом загибелі бійця АТО в ніч на 26 вересня в Києві, в одному із зловмисників заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомлялося раніше, зазначеній особі також інкримінується вчинення хуліганських дій із застосуванням зброї (ч. 4 ст. ст. 296 КК України).

У зв'язку з тим, що підозрюваний переховується від слідства, органом досудового розслідування оголошений в розшук.

Нагадаємо, в ніч на 26 вересня у Святошинському районі столиці на території одного з розважальних комплексів виникла сварка між демобилизованными бійцями АТО і агресивно налаштованими відвідувачами.

Інцидент переріс у бійку зі стріляниною закінчився ДТП, в результаті якого загинув військовослужбовець. Один із зловмисників, причетних до цього злочину, здався правоохоронцям, двоє інших перебувають у розшуку.