ua en ru

Підготовка спортсменів України до Лондонської олімпіади профінансована в 2011 р. на 100%, - Сафіуллін

Підготовка спорсменів України до Лондонської олімпіади профінансована в 2011 р. на 100%. Про це РБК-Україна повідомив голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін.

"Була виділена певна цифра на 2011 рік. Не вистачало 75 мільйонів, і після прийняття в парламенті закону про внесення поправки держбюджету. Саме за це парламент проголосував. Тобто будемо говорити так. Яка була потреба, вона цілком задоволена, тепер справа за спортсменами і за тренерами... Головне - фінансування ми вирішили. Тим не менш, умови, в яких готуються наші спортсмени, ви знаєте нашу матеріальну базу, вона звичайно не відповідає вимогам. Але, тим не менш, побажання тренерів, місця проведення... ми під це вибиваємо гроші. Намагаємося реалізувати все. На 2012 рік... я хочу вас запевнити, скільки буде потрібно стільки і буде... ", - сказав Сафіуллін.

За інформацією Державної служби молоді та спорту України, на 2011 рік на підготовку олімпійців було виділено 207 млн ​​216,3 тис. грн. Причому на сьогоднішній день на науково-медичне обладнання було виділено 5 млн гривень, а на спортивне обладнання було виділено додатково 15 млн гривень, що в загальній сумі склало 20 млн гривень. На підготовку в 2010 році було виділено 148 млн 416,3 тис. гривень.