ua en ru

Подачу гарячої води у чотирьох житлових масивах Києва буде відновлено з 26 червня

Подачу гарячої води у чотирьох житлових масивах Києва буде відновлено з 26 червня Фото: "Київенерго"

У столиці розпочали відновлення газопостачання на ТЕЦ №6

Подачу гарячої води у чотирьох житлових масивах Києва (на Оболоні, Троєщині, Райдужному та Воскресенському масивах) буде відновлено з 26 червня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"У столиці розпочали відновлення газопостачання на Теплоелектроцентраль № 6, що забезпечує гарячим водопостачанням житлові масиви Троєщини, частини Оболоні та Подолу. Очікується, що розгортання технологічних процесів займе 2-3 доби, а постачання гарячої води відбудеться з понеділка, 26 червня", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у травні у Києві перестали подавати гарячу воду споживачам на Оболоні, Троєщині, Райдужному та Воскресенському масивах в результаті припинення газопостачання ТЕЦ-6.

Зазначимо, ПАТ "Укртрансгаз" зняло обмеження на транспортування газу для ТЕЦ-6 (теплової електроцентралі), які були введені раніше через систематичну несплату за послуги транспортування газу та накопичення боргів. Нині філія УМГ "Київтрансгаз" здійснила всі необхідні підготовчі роботи для відновлення транспортування природного газу для потреб ТЕЦ-6 у повному обсязі та очікує підтвердження від ПАТ "Київгаз" та споживача про готовність приймати природний газ.