ua en ru

Полонені спецназівці РФ можуть отримати довічний термін, - нардеп

Полонені спецназівці РФ можуть отримати довічний термін, - нардеп Фото: нардеп від НФ Антон Геращенко

При цьому за співпрацю з українською стороною покарання можуть пом'якшити

Захоплені в полон біля Щастя Луганської області російські спецназівці можуть отримати довічний термін. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Захоплені в полон військовослужбовці розповіли в деталях всю історію з підготовкою їх перекидання в Україну, організацію роботи диверсійної-розвідувальних груп і багато іншого цікавого і корисного про роботу російського спецназу на території України", - написала Геращенко.

За його словами, російські військові співпрацюють з українською стороною, щоб пом'якшити свою провину у вбивстві бійця 92-ї бригади ЗСУ Вадима Пугачова і поранення співробітників департаменту контррозвідки СБУ.

"Оскільки у нас немає військового положення і РФ, за словами Путіна, Лаврова, Чуркіна та інших вралей рангом нижче, з нами не воює, то ці двоє російських офіцерів будуть мати статус звичайних терористів/вбивць і можуть отримати покарання аж до довічного ув'язнення. Хоча, втім, після їх щирого розкаяння та співпраці з українськими спецслужбами, вони можуть отримати не довічне", - зазначив Геращенко.

Русские своих не сдают? Еще как сдают, когда это выгодно Путину! Первой реакцией Путина на то, что двое его спецназовц...

Posted by Антон Геращенко on 18 Май 2015 г.

Нагадаємо, раніше джерело в органах оперативного військового управління Росії повідомило, що Генштаби України та РФ можуть домовитися про долю російських військових.