ua en ru

Платіні: Україна та Польща вчасно завершать підготовку до проведення Євро-2012

Україна і Польща вчасно завершать підготовку до проведення Євро-2012, а сам чемпіонат пройде на найвищому рівні. Впевненість у цьому висловив президент УЄФА Мішель Платіні 26 серпня на прес-конференції в Монако, повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

"Ми інтенсивно готуємося до Євро-2012. Були деякі труднощі, але на чемпіонаті Європи 2012 року в Україні та Польщі все буде добре. Ми просили, аби стадіони були готові за два роки до початку турніру, але це не завжди можливо. Це дуже важка робота. Все буде зроблено вчасно", - відзначив Мішель Платіні.

Крім того, президент УЄФА наголосив, що для керівного органу європейського футболу просування спорту №1 в світі на Схід є дуже важливим аспектом розвитку. "Ми вибрали нелегкий шлях, віддавши Євро двом східноєвропейським країнам, але з точки зору розвитку - це прекрасний вибір", - підкреслив Мішель Платіні.

Нагадаємо, Євро-2012 пройде в чотирьох містах України та Польщі. В Україні право прийняти першість отримали Київ, Харків, Донецьк і Львів. 26-27 вересня президент УЄФА відвідає Україну з інспекційною поїздкою і огляне головні об'єкти інфраструктури. Зараз в Україні і в Польщі вже готові по два стадіони, на яких будуть проходити матчі європейської першості.