ua en ru

Пілоти Ryanair оголосили страйк у п'яти країнах на 28 вересня

Пілоти Ryanair оголосили страйк у п'яти країнах на 28 вересня Фото: літак Ryanair (wikimedia.org)

Страйк пройде в Іспанії, Італії, Бельгії, Нідерландах та Португалії

Екіпажі авіакомпанії Ryanair оголосили про страйк 28 вересня, який пройде в Іспанії, Італії, Бельгії, Нідерландах та Португалії. Про це повідомляє RTE.

Повідомляється, що профспілки оголосили про спільний страйк 28 вересня. У той же час Ryanair розраховує, що значна частина співробітників в Іспанії, Італії, Бельгії, Нідерландах і Португалії буде працювати в нормальному режимі.

Зазначимо, цього літа в роботі Ryanair відбулися великі збої у зв'язку страйками і відсутністю прогресу в переговорах з пілотами і екіпажем про підвищення зарплат.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Ryanair скасував 150 рейсів через страйк пілотів в Німеччині. У Ryanair заявили, що страйк завдає шкоди діяльності авіакомпанії в Німеччині і "може призвести до скорочення кількості літаків і робочих місць на німецькому ринку взимку".

10 серпня в Німеччині відбувся найбільший страйк пілотів в історії Ryanair, в результаті чого відмінили 250 рейсів. Авіакомпанія запропонувала клієнтам повернення коштів або перебронювання рейсів в інший час.