ua en ru

Петренко домовився з директором ЄБРР про створення команди підтримки реформ в Україні

Петренко домовився з директором ЄБРР про створення команди підтримки реформ в Україні Фото: зустріч представників Мін'юсту і ЄБРР

Мін'юст підготує пропозиції щодо роботи команди підтримки реформ

Міністр юстиції України Павло Петренко домовився з керуючим директором Європейського банку реконструкції та розвитку про створення команди підтримки реформ в Україні. Про це міністр повідомив у Facebook.

"Щойно мав дуже насичену й продуктивну зустріч з керуючим директором ЄБРР Франсісом Маліжем. У ході діалогу домовилися про створення та запуск команди підтримки реформ. Найближчим часом Мін'юст підготує свої пропозиції щодо бачення роботи цієї структури", - відзначив Петренко.

Також сторони домовилися консолідувати зусилля за тими напрямками реформ в Україні, які підтримує ЄБРР і до яких залучене Міністерство юстиції.

"Передусім йдеться про енергетику, дерегуляційні процеси, реформи в сфері підтримки малого і середнього бізнесу, а також земельну реформу", - додав міністр.

Щойно мав дуже насичену й продуктивну зустріч з керуючим директором ЄБРР Франсісом Маліжем. У ході діалогу домовилися пр...

Опубліковано Павлом Петренком 17 травня 2017 р.

Нагадаємо, ЄБРР і ЄІБ виділять "Укргазвидобуванню" 76 млн доларів кредиту. Кошти будуть спрямовані на закупівлю ремонтного обладнання.