ua en ru

Пєсков відпочиває на самій дорогій яхті: фото

Пєсков відпочиває на самій дорогій яхті: фото Найдорожча вітрильна яхта у світі Maltese Falcon

Оренда судна коштує 385 тис. євро в тиждень.

Прес-секретар Президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков вирушив у весільну подорож біля берегів Італії на найдорожчій у світі парусній яхті Maltese Falcon. Про це повідомляє "Фонд боротьби з корупцією" російського опозиціонера Олексій Навального з посиланням на власне джерело.

За інформацією опозиційного ресурсу, оренда Maltese Falcon становить 385 тис. євро на тиждень без урахування харчування та розваг.

У той же час, сам Пєсков повідомив РБК, що він таки відпочиває в Італії, правда, не знімає яхту, а орендує готель на Сицилії.

Для підтвердження даних свого джерела у Навального провели власне розслідування. З допомогою сервісу трекінгу яхт встановили місцезнаходження Maltese Falcon (зараз перебуває біля берегів о. Сардинія), яке потім зіставили з місцезнаходженням інших судів, сфотографованих в Instagram одного Пєскова - Олега Мітволя. У ФБК стверджують, що опубліковані Мітволем фотографії інших яхт могли бути зняті тільки з борту Maltese Falcon.

Пєсков відпочиває на самій дорогій яхті: фото

Крім цього, в якості доказу, що разом з Мітволем на борту яхти знаходиться і прес-секретар Путіна, наводиться фотографія з Instagram дочки Тетяни Навки - Сашка. На знімку вона зображена на борту судна в халаті, на якому можна розрізнити напис Maltese Falcon. За геотегу інших знімків можна укласти, що в ці дні вона знаходиться на Сардинії.

Пєсков відпочиває на самій дорогій яхті: фото

Раніше Навальний опублікував фотографії Пєскова, на яких він фігурує з різними дорогими годинниками.

Фото: symaltesefalcon.com