ua en ru

Пєсков спростував дані Reuters про те, що мільярдерка Тихонова - дочка Путіна

Пєсков спростував дані Reuters про те, що мільярдерка Тихонова - дочка Путіна Фото: Катерина Тихонова

Агентство Reuters у своїй статті спирається на заяву глави Газпромбанка Андрія Акімова, який назвав Тихонову дочкою Путіна

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков спростував дані в опублікованій статті Reuters, в якій агентство називає Катерину Тихонову дочкою президента РФ Володимира Путіна. Про це повідомляє ТАСС.

"Я бачив вже спростування Акімова, який заявляє про те, що він абсолютно здивований цією інформацією Рейтера, ніколи такого не говорив", - заявив Пєсков.

"А що стосується дочок, хто є дочками Путіна, я вам сказати не можу, бо не маю такої інформації і не повинен мати, це не входить в мої службові обов'язки", - зазначив прес-секретар президента РФ.

"Пан Акімов говорив з агентством Reuters під запис. Ми вважаємо наш виклад того, що він сказав, повністю коректним", - заявила представник Reuters.

Нагадаємо, кар'єрою Катерини Тихонової, яку ЗМІ називають молодшою донькою Президента Росії Володимира Путіна, зацікавилася організація Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP).