ua en ru

Перший заступник глави МВС Євдокимов заперечує звинувачення у спробах знищити "Правий сектор"

Перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов заперечує звинувачення у спробах знищити "Правий сектор" (ПС). Про це Євдокимов заявив у прямому ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"Хочу відразу заспокоїти Яроша (Дмитро Ярош, лідер ПС, - ред.). Нікого знищувати ми не збираємося. Більшість членів ПС - це дійсно патріоти, які гідно виконують свій обов'язок... А от тим, хто, прикриваючись "Правим сектором", "Лівим сектором", різними партійними належностями, я говорив, говорю і буду говорити, що принцип "закон один для всіх" має діяти", - заявив Євдокимов.

Водночас перший заступник глави МВС запросив Яроша на теледебати для з'ясування всіх спірних моментів, що стосуються діяльності ПС.

Нагадаємо, як заявив сьогодні РБК-Україна радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, Кабінет міністрів цього тижня розгляне подання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на звільнення першого заступника міністра внутрішніх справ Володимира Євдокимова.

Нагадаємо, 16 серпня партія "Правий сектор" звинуватила Євдокимова у контрреволюційній діяльності в Україні, в роботі на Москву, у причетності до вбивства координатора "Правого сектора" в Західній Україні Олександра Музичка на прізвисько Сашко Білий, а також у спробі знищити "Правий сектор".