ua en ru

Кабмін розгляне цього тижня звільнення першого заступника глави МВС Євдокимова

Кабінет міністрів України цього тижні розгляне подання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на звільнення першого заступника міністра внутрішніх справ Володимира Євдокимова.

Кабінет міністрів України цього тижні розгляне подання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на звільнення першого заступника міністра внутрішніх справ Володимира Євдокимова (на фото). Про це РБК-Україна повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Будуть розглядати цього тижня", - повідомив Геращенко.

За його словами, відповідно до закону про Кабмін, кожен міністр має погоджувати з урядом призначення та звільнення своїх заступників.

Нагадаємо, 16 серпня партія "Правий сектор" звинуватила першого заступника міністра внутрішніх справ Володимира Євдокимова у контрреволюційній діяльності в Україні, в роботі на Москву, у причетності до вбивства координатора "Правого сектора" в Західній Україні Олександра Музичка на прізвисько Сашко Білий, а також у спробі знищити "Правий сектор".

"Правий сектор", який бере участь в АТО на Донбасі, пригрозив перекинути своїх бійців на Київ, проте пізніше, після появи інформації від голови МВС Арсена Авакова про намір звільнити Євдокимова, скасував загрозу.

Як повідомлялося, Аваков закликав "Правий сектор" включити свої підрозділи в офіційні силові структури.