ua en ru

Першим заступником голови КМДА залишився А.Голубченко, - Л.Черновецький.

Першим заступником голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) залишився Анатолій Голубченко. Про це повідомив сьогодні журналістам після колегії КМДА мер Києва Леонід Черновецький, передає кореспондент РБК-Україна.

Він повідомив, що заступниками голови КМДА є Денис Басс, Броніслав Стичинський, Віктор Сівець, Віталій Журавський, Валерій Миронов, Ігор Добруцький. Також Л.Черновецький призначив заступником голови КМДА із соціальних питань та медицини Аллу Шлапак.

"Новий підхід до формування кадрового складу, який висувається Президентом і прем'єр-міністром, повинен сприйматись усіма, хто зацікавлений у встановленні працездатної влади, тому я оптимізував свою власну структуру управління містом, зменшивши кількість заступником у понад 2 рази. Наступним кроком на цьому шляху має стати наведення порядку в районних адміністраціях шляхом оптимізації їхнього штатного розпису, про що я дав їм доручення на колегії", - сказав Л.Черновецький. Також він подякував усім членам своєї команди, з якими він працював. "Ні з ким я не розлучаюсь", - сказав він.