ua en ru

Першим секретарем Київського міськкому СПУ обрана Наталія Бондар

Першим секретарем Київського міського комітету Соціалістичної партії України (СПУ) обрано заступника голови партії Наталію Бондар. Рішення про обрання Бондар та нового складу бюро міськкому було прийняте 23 травня на пленумі Київського міського комітету СПУ. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі партії.

"Найголовніше завдання нашої партійної організації до 28 жовтня - активізувати свою роботу на виборчих дільницях, стати однією з найвпливовіших політичних сил у місті Києві, підготуватись до виборів у міську раду... Наші ініціативи - публічні. Ми збираємося бути постійно присутніми на ТБ, радіо, у блогах, сторінках соціальних мереж. На сьогодні я бачу 4 головні вектори нашої партійної роботи - ідеологія, організаційна робота, робота з громадськими організаціями та робота по лінії "допомога дітям війни", - сказала Бондар, представляючи завдання міськкому на найближчий час.

Нагадаємо, нещодавно СПУ вибрала нового лідера. 28 квітня ним став Петро Устенко. Після свого обрання він пообіцяв реформувати партію, яка на минулих виборах не змогла пройти в парламент.