ua en ru

На період АТО військові звільняються від сплати відсотків по кредитам

На період АТО військові звільняються від сплати відсотків по кредитам Фото: українські військові

Військові та переселенці звільняються від сплати пені за прострочення платежів по пільговим кредитам

На період проведення антитерористичної операції (АТО) військовослужбовці звільняються від опалти відсотків та сплати пені за прострочення платежів по довгостроковим кредитам. Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

"На період проведення антитерористичної операції військовослужбовці та мобілізовані резервісти і військовозобов'язані звільняються від оплати відсотків за користування пільговими довгостроковими кредитами, наданими індивідуальним забудовникам житла на селі", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що військовослужбовці, мобілізовані резервісти і військовозобов'язані, позичальники, які зареєстровані та постійно проживають або переселилися з населених пунктів, визначених у затвердженому Кабінетом Міністрів України переліку, де проводилася антитерористична операція звільняються від сплати пені за прострочення платежів за такими кредитами.

Як зазначається, відповідний проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі" схвалений сьогодні під час засідання уряду.

Нагадаємо, раніше у Мінрегіоні повідомлялось, що військові та переселенці не сплачуватимуть відсотки за користування пільговими кредитами.