ua en ru

Переворот в Луганську: Плотницький заявив, що "силові структури" ЛНР вирішать конфлікт з Корнетом

Переворот в Луганську: Плотницький заявив, що "силові структури" ЛНР вирішать конфлікт з Корнетом Фото: Ігор Плотницький (glava-lnr.su)

Плотницький заявив, що не залишав територію "республіки"

Ватажок так званої "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький заявив, що "силові структури" ЛНР вирішать конфлікт з "міністром внутрішніх справ ЛНР" Ігорем Корнетом. Про це він заявив в ході спілкування з журналістами, повідомляється на сайті Плотницького.

"Ігор Корнет був відсторонений від займаної посади, але у маленької людини розбурхалися великі амбіції. Він чомусь вирішив, що рішення суду для нього не указ. На сьогоднішній день ми бачимо ситуацію, яка розвивається не надто успішно для нього, ми дуже уважно її відстежуємо. Будь-яка сила, яка не має платформи закону, називається беззаконням. Найближчим часом у цій справі буде поставлена крапка. Всі силові структури цим займаються", - заявив Плотницький.

Крім того, Плотницький заявив, що ЛНР "йде тільки в Росію" і підкреслив, що він не залишав територію "республіки".

"Я нікуди не виїжджав і найближчим часом не планую. Кожен житель Луганської народної республіки, який хоч раз стикався зі мною на пункті пропуску, знає, що я, як і будь-який інший громадянин, стою в черзі і перетинаю кордон, як і всі, тому всі бачать, коли я їду і коли приїжджаю", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що директор департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко заявляв, що Плотницький майже втратив "владу".