ua en ru

Переворот в Луганську: Плотницький виїхав на територію РФ

Переворот в Луганську: Плотницький виїхав на територію РФ Фото: Ігор Плотницький (glava-lnr.su)

Будівля "уряду" ЛНР залишається в оточенні озброєними людьми

Ватажок так званої "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький виїхав з окупованого Луганська на територію Російської Федерації. Про це повідомляє "Новая газета".

"Автомобільний кортеж, в якому знаходяться глава самопроголошеної Луганської народної республіки (ЛНР) Ігор Плотницький, керівник його адміністрації Ірина Тейцман, голова ДТРК ЛНР Анастасія Шуркаєва і ряд інших осіб виїхав з території Луганська в Росію", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, будівля "уряду" ЛНР залишається в оточенні озброєними людьми. Згідно з повідомленням, будівля оточена, імовірно, співробітниками "МВС ЛНР" і "міністерства держбезпеки ДНР".

Нагадаємо, раніше Плотницький заявляв, що "силові структури" ЛНР вирішать конфлікт з "міністром внутрішніх справ ЛНР" Ігорем Корнетом.

Крім того, Плотницький заявив, що ЛНР "йде тільки в Росію" і підкреслив, що він не залишав територію "республіки".

"Я нікуди не виїжджав і найближчим часом не планую. Кожен житель Луганської народної республіки, який хоч раз стикався зі мною на пункті пропуску, знає, що я, як і будь-який інший громадянин, стою в черзі і перетинаю кордон, як і всі, тому всі бачать, коли я їду і коли приїжджаю", - сказав він.