ua en ru

Перестрілка в Мукачевому: Ярош закликав до відставки Авакова

Перестрілка в Мукачевому: Ярош закликав до відставки Авакова Фото: Дмитро Ярош

Дмитро Ярош також закликав до безстрокових акцій протесту проти силовиків Закарпатської обл

В результаті вчорашньої перестрілки в Мукачевому лідер партії "Правий сектор" Дмитро Ярош закликав до відставки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і вирушив на місце події. Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Правий Сектор вирішив: для недопущення кровопролиття, терміново виїхати на місце подій Провіднику ПС Дмитру Ярошу, командиру ДУК ПС Андрію Стемпіцькому і керівнику партії Андрію Тарасенку для сприяння забезпеченню проведення об'єктивного та неупередженого розслідування подій, що відбулися в м. Мукачево 11.07.2015 року, оскільки ми переконані, що наші побратими діяли в рамках необхідної оборони", - повідомив Ярош.

Крім того, він закликав продовжити безстрокові політичні акції до арешту винних, на думку "Правого сектора", в трагедії Михайла Ланьо та Віктора Медведчука, а також відправити у відставку керівництво силових структур Закарпатської області та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

ЗАЯВАУсвідомлюючи всю небезпеку для існування держави та можливі наслідки ситуації в м. Мукачевому на Закарпатті, не б...

Posted by Дмитро Ярош on 11 Июль 2015 г.

Нагадаємо, раніше нардеп від БПП Мустафа Найєм заявив, що причина перестрілки в Мукачево - переділ ринку контрабанди сигарет.