ua en ru

Перелома звинуватив САП в піарі та вимагає якнайшвидшої передачі "справи ОПЗ" до суду

Перелома звинуватив САП в піарі та вимагає якнайшвидшої передачі "справи ОПЗ" до суду

Сергій Перелома заявив, що з самого початку "справи Одеського припортового заводу" підтримував призупинення виконання ним обов'язків голови наглядової ради ОПЗ на час розслідування, але Спеціалізована антикорупційна прокуратура тепер намагається піаритися на тому, що його захист навіть не збирався оскаржувати. Так він прокоментував відповідне рішення Солом'янського суду за зверненням НАБУ.

"Ми хочемо зберегти процесуальну чистоту, щоб не дати підстав заявляти про спроби вплинути на роботу Одеського припортового заводу або на хід слідства. Тому в суді мій захист ніяк не оскаржував припинення моїх повноважень по ОПЗ до 14 вересня, а саме засідання суду тривало не більше хвилини", - зазначив Перелома.


Він запропонував, щоб "САП замість піару на неіснуючих досягнення розповіла про розслідування Генпрокуратурою фактів правового "свавілля та зловживань" НАБУ та Солом'янського райсуду у "справі ОПЗ".

За словами Переломи, він також наполягає на якнайшвидшій передачі "справи ОПЗ" в суд для розгляду по суті.

"Заяви Холодницького про перенесення цього з вересня на жовтень-листопад є спробою зірвати процесуальні строки і затягнути справу", - заявив Сергій Перелома.

Він підкреслив, що підозру йому було пред'явлено 14 липня, тому крайній термін передачі справи в суд – 14 вересня. "У НАБУ немає доказів моєї винуватості і Миколи Щурикова, "справа ОПЗ" розвалюється. Тому ми бачимо судомні спроби слідства виграти час, щоб вибити з свідків хоч щось. А точніше – сфальсифікувати матеріали справи", - сказав Перелома.