ua en ru

Пенсіонерку, яка поранила дівчину з травмата в Києві, відпустили під нічний домашній арешт

Пенсіонерку, яка поранила дівчину з травмата в Києві, відпустили під нічний домашній арешт Фото: вилучений у ході обшуку (kyiv.npu.gov.ua)

У Києві на Великій Васильківській 11 вересня в результаті стрілянини постраждала дівчина

Прокуратура міста Києва оголосила пенсіонерці, яка поранила дівчину з травматичної зброї, про підозру і обрала запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Про це повідомила пресс-служба прокуратури.

Правоохоронці повідомили 61-річній жінці про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст.296 Кримінального кодексу України. Їй обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту терміном на 2 місяці. За скоєний злочин жінці загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Києві на Великій Васильківській в результаті стрілянини постраждала дівчина. Повідомлялося, що стрілянина сталася у дворі житлового будинку на перехресті Антоновича і Саксаганського. Дівчина з хлопцем сиділи у дворі, коли невідомий відкрив стрілянину з балкона.

Пізніше правоохоронці затримали 61-річну жінку, яку підозрюють у стрілянині в центрі Києва, яка відбулася 11 вересня 2018 року.