ua en ru

Пенсії на звільнених від окупантів територіях виплатять невідкладно

Пенсії на звільнених від окупантів територіях виплатять невідкладно Фото: пенсії на звільнених територіях Харківської області виплатять невідкладно (Віталій Носач, РБК-Україна)

"Укрпошта" готова забезпечити першу доставку та виплату пенсій мешканцям деокупованих населених пунктів Харківської області протягом наступного тижня і. Відповідне рішення ухвалено 10 вересня за результатами засідання Координаційного штабу з питань деокупованих територій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Мінреінтеграції.

За даними прес-служби, генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський повідомив, що пересувні відділення почнуть розвозити пенсії з понеділка-вівторка. На етапі вирішення перебуває також питання щодо тих пенсіонерів, які отримують виплати на картки. Але вони найближчим часом будуть усунуті.

"Пенсії отримають всі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на засіданні штабу обговорили роботу органів влади в деокупованих населених пунктах, відновлення зруйнованої критичної інфраструктури (електро-, газо-, теплопостачання, зв’язку, ремонту житлового фонду), розмінування територій, доставку соціальних виплат, надання гуманітарної допомоги тощо.