ua en ru

Пенсії не фінансуються в 42 містах та районах Луганської області та 13 Донецької області, - Мінсоцполітики

Пенсії не фінансуються в 42 містах та районах Луганської області та 13 Донецькій області.

Пенсії не фінансуються в 42 містах та районах Луганської області та 13 Донецькій області. Це випливає з повідомлення на сторінці міністра соціальної політики України Людмили Денисової у Facebook.

"У тих містах і районах, які знаходяться під контролем терористів, або там, де йдуть бойові дії, фінансування пенсій та соцдопомог неможливо: не працюють управління Держказначейства, Пенсійного фонду, відділення "Ощадбанку". На сьогодні з цих причин не фінансуються пенсії і соцвиплати в містах Сніжне, Горлівка, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Торез, Харцизьк, Шахтарськ і Шахтарський район, Ясинувата і Ясинуватський район, а також у місті Донецьк. Зате в 27 районах та містах Донецької області виплати відбуваються", - написала Денисова.

За її словами, аналогічна ситуація спостерігається в Луганській області.

"У цій області пенсії профінансовані в 13 районах та містах. У той же час в інших населених пунктах регіону телефонний та електронний зв'язок з більшістю управлінь Пенсійного фонду України з відділеннями АТ "Ощадбанк" відсутня. Тому перерахувати кошти туди неможливо", - зазначила міністр.