ua en ru

Пеллегріні: Важливо було не дати "Динамо" створювати моменти

Пеллегріні: Важливо було не дати "Динамо" створювати моменти Фото: Мануель Пеллегріні

Чилієць задоволений проходом у чвертьфінал

Головний тренер "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні прокоментував загальну перемогу над київським "Динамо" в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Про це повідомляє сайт УЄФА.

"Вихід у чвертьфінал - дуже важливе досягнення для нашого клубу. Раніше це досягнення не підкорялося, нам дуже не щастило. Ненормально грати проти "Барселони" в 1/8 фіналу два сезони поспіль. "Манчестер Сіті" зростає і продовжує розвиватися як великий клуб. Це була тактична битва. Ми не ризикували, адже нас цікавив тільки вихід в наступний етап. Чекали, щоб подивитися, чи не дадуть суперники нам вільний простір. Вони теж не розкривалися. Для нас було дуже важливо контролювати м'яч і не дозволяти їм створювати моменти. "Динамо" розуміло, що для загальної перемоги їм потрібно забивати тричі", - сказав Пеллегріні.

"На жаль, у Венсана Компані знову травма литкового м'яза. Завтра побачимо, наскільки це серйозно. Ніколас Отаменді отримав болючий удар, і я сподіваюся, що він відновиться протягом декількох днів. З Компані все складніше". - додав тренер.

Нагадаємо, перший матч у Києві завершився перемогою "Сіті" 3:1, а в Манчестері команди розійшлися нульовою нічиєю.