ua en ru

Печерський райсуд видалився для ухвалення рішення про можливість розгляду справи Луценка за відсутності постраждалого

Суддя Печерського районного суду м. Києва Ганна Медушевська видалилася у дорадчу кімнату для ухвалення рішення про можливість продовження розгляду судової справи за відсутності постраждалого - Валентина Давиденка. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Раніше в ході судового засідання суддя поставила на обговорення питання про можливість продовжувати судове засідання за відсутності постраждалого.

Прокурори висловили думку, що необхідно продовжити судове засідання. Сторона захисту і підсудні виразилися категорично проти продовження засідання за відсутності Давиденка. Луценко відзначив, що Давиденко не є постраждалим, це "лише домисли прокуратури".

Нагадаємо, суд розглядає порушення при розслідуванні отруєння в 2004 р. екс-Президента Ющенка. Луценко і ще двоє фігурантів справи звинувачуються в незаконному продовженні до 18 місяців оперативно-розшукових заходів відносно Валентина Давиденка - колишнього водія екс-заступника голови СБУ Володимира Сацюка, на дачі якого могли отруїти Ющенка.