ua en ru

Павло Балога не збирається здавати мандат народного депутата (доповнення)

Народний депутат України Павло Балога не збирається припиняти свою депутатську роботу і здавати мандат народного депутата. Про це повідомляє прес-служба партії "Єдиний центр".

За словами Павла Балоги, він повністю ігнорує це судове рішення як завідомо неправосудне і таке, що було винесено на політичне замовлення.

Крім того, Балога зазначив, що про це рішення він був проінформований послами зарубіжних держав. Політик висловив сподівання, що в західних столицях і міжнародних інститутах дадуть належну оцінку рішенню ВАСУ, і воно стане одним з питань обговорення під час запланованого на кінець лютого саміту Україна-ЄС.

Балога зазначив, що не збирається припиняти свою депутатську діяльність і здавати мандат народного депутата: "У мене на руках є документ, набагато вагоміший за швидко зліплений в суді "папірець". Це Конституція, обов'язкова до виконання всіма у цій країні, навіть продажними суддями. І Основний закон однозначно на моєму боці. Він дозволяє мені не виконувати рішення, яке саме по собі є злочинним. Буду всіма можливими способами відстоювати свої законні права через те, що їх мені надали тисячі закарпатців, волю яких не можуть перебити ніякі ділки в мантіях і з гонорарами за політичне замовлення".

Нагадаємо, Павло Балога виграв вибори в 71 окрузі в Закарпатській області, його суперником був регіонал Степан Деркач.

Читайте також: Суд позбавив депутатських повноважень Павла Балогу і Олександра Домбровського, - Віктор Балога.