ua en ru

Пасажиропотік Одеського аеропорту в червні виріс на 25%

Пасажиропотік Одеського аеропорту в червні виріс на 25% Фото: Одеський аеропорт

Міжнародний аеропорт Одеса у червні 2015 року збільшив пасажиропотік на 25,4% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це йдеться в повідомленні прес-служба аеропорту.

Зокрема, на міжнародних рейсах він збільшився на 27%, а на внутрішніх - на 19%. У загальній складності, Міжнародний аеропорт Одеса обслужив 94,7 тисяч пасажирів за минулий місяць (аналогічний період у 2014 році - 75,5 тис. пасажирів). У червні в аеропорту було виконано 1143 польотів (+11% до минулорічного періоду). Таким чином, Міжнародний аеропорт Одеса, зазначає прес-служба, займає перше місце за приростом пасажирів серед українських аеропортів у червні.

"Позитивна динаміка пасажиропотоку зберігається другий місяць, що свідчить про ефективну роботу фахівців, провідних роботу над розвитком маршрутної мережі. Таких результатів вдалося досягти завдяки запуску нових рейсів і збільшення частоти польотів за існуючими напрямками. Новий термінальний комплекс, будівництво якого знаходиться на фінальній стадії, дозволить обслуговувати більшу кількість пасажирів на гідному рівні", - говорить директор ТОВ "Міжнародний аеропорт "Одеса" Віталій Портянко.

Нагадаємо, що в квітні-червні з Міжнародного аеропорту Одеса були відкриті рейси по ряду нових напрямків: Вільнюс, Дніпропетровськ, Львів, Санкт-Петербург, Тбілісі, Харків; відновлено рейси в Анталію, Баку, Батумі, Єреван, Київ (Жуляни), Ларнаки, Салоніки, Тіват; збільшена частота польотів за деякими існуючими маршрутами.