ua en ru

У ПАРЄ повідомили про візит співдоповідачів в Україну

У ПАРЄ повідомили про візит співдоповідачів в Україну Фото: ПАРЄ

Запланований візит співдоповідачів з Іспанії та Німеччини

ПАРЄ повідомили про візит в Україну співдоповідачів її Моніторингового комітету у справах дотримання Україною зобов'язань з 1 по 3 лютого. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Як повідомляється, в Києві співдоповідачі Жорді Шукла з Іспанії і Аксель Фішер з Німеччини повинні зустрітися з президентом України, першим заступником голови Верховної Ради, віце-прем'єр-міністром і міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, а також з міністрами юстиції і закордонних справ, йдеться в повідомленні.

Також заплановані зустрічі з головою комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції, головою Національного антикорупційного бюро, з представниками політичних партій, неурядових організацій і дипломатичної спільноти, повідомили в ПАРЄ.

Нагадаємо, в ПАРЄ схвалила резолюцію про відповідальність європарламентарів за відвідування окупованого Криму. Європейські парламентарі, не залежно від свого статусу, будуть нести відповідальність за відвідування Криму і районів АТО в обхід українських законів.

Як раніше повідомлялося, делегати ПАРЄ закликають Порошенко і Путіна до прямого діалогу з обміну полоненими.