ua en ru

"Партія регіонів" набрала близько 49%, "Сильна Україна" - 7,3%, - дані екзит-полу "Сильної України" в Донецькій обл

Незалежна громадська організація на замовлення Донецької обласної організації партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна" провела екзит-пол. Як і планувалося, було опитано 17 тис. осіб на 92-х виборчих дільницях у 27 містах обласного підпорядкування та 10 районних центрах. Про це повідомляє обласна організація партії.
Дані екзит-полу грунтуються на думці виборців, які проголосували до 19:00. За даними, "Партія регіонів" набрала по області близько 49%, "Сильна Україна" - 7,3%, КПУ - 6,8%, "Батьківщина" - 3,37%, і "Фронт змін" - 4,1% .
По місту Донецьку - у Партії регіонів-51%, "Сильна Україна" - 7,6%, КПУ - 5,4%, "Батьківщина" - 3,2%, і "Фронт змін" - 3,8%.
За даними екзит-полу партія "Сильна Україна" долає 3%-бар 'єр і проходить в міськради Маріуполя, Макіївки, Слов'янська, Сніжного, Краматорська, Дзержинська.
"Ми чекаємо офіційного підтвердження даних екзит-полу. Впевнений, що "Сильна Україна" буде гідно представлена в Донецькій обласній та міських радах. Я також впевнений у перемозі кандидатів від партії "Сильна Україна" у міські голови Горлівки Євгена Клепа і Новоазовська - Олега Сидоренка", - заявив голова Донецького обласного бюро політичної партії "Сильна Україна" Владислав Дрегер.