ua en ru

Партія "Фронт змін" повинна була йти на вибори самостійно, - Баленко

Партія "Фронт змін" повинна була йти на вибори самостійно. Про це в онлайн-конференції на сайті РБК-Україна заявив кандидат в депутати ВР по 212 виборчому округу м. Києва Ігор Баленко

"У нас була команда, люди, які хотіли створити третю силу... Ми бачили об'єднання партій - партії Тігіпка і Партії регіонів,"Фронту змін" та "Батьківщини"... у кожної партії повинен бути свій шлях. Раз ми не пішли на вибори як окрема партія, не заявили про себе, для мене альтернативою стало йти на вибори самовисуванцем... Якщо член партії йде як самовисуванець, він буде виключений з партії, оскільки не підкоряється рішенню партії і це нормально, повинна бути дисципліна. Я вийшов з "Фронту змін", бо партія не пішла на вибори", - заявив Баленко.

Відзначимо, за словами лідера Об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка, "Батьківщина" і "Фронт змін" після виборів створять нову партію. Він також зазначив, що після виборів опозиційна фракція буде носити назву "Батьківщина", однак після створення нової партії вона буде змінена.