ua en ru

На параді до Дня незалежності буде представлено більше 200 одиниць військової техніки

На параді до Дня незалежності буде представлено більше 200 одиниць військової техніки Фото: Степан Полторак розповів про підготовку параду до Дня незалежності

Жодна залучена до параду одиниця техніки не буде забрана із району проведення АТО

На параді до Дня незалежності України буде представлено більше 200 одиниць військової техніки. Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак, повідомляє прес-служба відомства.

підготовка до параду до Дня незалежності

Фото: підготовка до параду до Дня незалежності

"Цього року у параді військ головною вулицею столиці поряд із пішими розрахунками пройде більше 200 одиниць військової техніки. Як вже повідомлялося, жодна залучена до параду одиниця техніки не буде забрана із району проведення АТО", - йдеться у повідомленні.


Полторак також відзначив, що заходи відбуваються за графіком, та висловив задоволення процесом підготовки до параду з нагоди Дня незалежності.

Полторак контролює підготовку параду до Дня незалежності

Фото: Полторак контролює підготовку параду до Дня незалежності

Крім того, повідомляється, що днями Полторак здійснить перевірку процесу підготовки особового складу, який братиме участь у параді до Дня незалежності.

військові готуються до параду з нагоди Дня незалежності

Фото: військові готуються до параду з нагоди Дня незалежності

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявляв, що на військовий парад до Дня незалежності України техніка із зони проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі відправлятися не буде. Крім того, частина техніки перед Днем незалежності буде безпосередньо в зоні АТО передана у війська.