ua en ru

Палестинські екстремісти випустили кілька ракет по південних районах Ізраїлю

Перемир'я, досягнуте напередодні між Ізраїлем і палестинськими угрупуваннями за посередництва Єгипту, знову порушено. В понеділок увечері по південних районах Ізраїлю було випущено кілька ракет, передає радіо "Свобода".

Під час обстрілу ніхто не постраждав, однак, як заявив представник ізраїльської армії, є руйнування. Від обстрілу загорілося поле.

Відповідальність за ракетні удари взяло на себе екстремістське угрупування "Комітети народного опору" - через кілька годин після того, як його представник публічно приєднався до перемир'я.

З минулого четверга, коли в результаті серії терактів в районі Ейлата були вбиті 8 ізраїльтян, Ізраїль завдав по об'єктах бойовиків у секторі Газа 29 ударів. Палестинці випустили по Ізраїлю 140 ракет. З обох сторін є втрати.

Ізраїльські військовослужбовці в ніч з 20 серпня на 21 серпня 2011 р. на західному березі р.Йордан заарештували 120 бойовиків палестинського руху "Хамас", що стало реакцією на порушення палестинською стороною угоди про припинення вогню, яка діяла з січня 2009 р.