ua en ru

Відведення сил у Станиці Луганській відбудеться після тижня режиму тиші, - Геращенко

Відведення сил у Станиці Луганській відбудеться після тижня режиму тиші, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко

Українська сторона у Мінську наполягатиме на відновленні мосту у Станиці Луганській після відведення

Відведення сил у Станиці Луганській відбудеться після тижня режиму тиші. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

"Щодо Станиці Луганської, то там військові мають витримати прописаний графік і розпочати відведення після тижня режиму тиші. Військові сподіваються, відведення в Станиці відбудеться найближчими днями", - написала вона.

Геращенко також додала, що поки на окупованій території України знаходяться більше 40 тисяч незаконно озброєних російських найманців, небезпека провокацій, обстрілів, наступів залишається на всій лінії фронту.

"Щодо переживань місцевих жителів, то очевидно, що поки на окупованій території знаходяться більше 40 тисяч незаконно озброєних російських найманців, небезпека провокацій, обстрілів, наступів залишається на всій лінії фронту- як в містах відведення, так і в містах невідведення", - повідомила Геращенко.

Крім того, вона зазначила, що після відведення українська сторона у Мінську наполягатиме на відкритті КПВВ в Золотом і відновленні мосту у Станиці Луганській.

Після відведення живоі сили і техніки в Золотому і Петровському військові облаштовують місце для постійноі дислокаціі СМ...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 9 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, заплановане на вчора, 9 жовтня 2016 року, відведення сил у Станиці Луганській не відбулось.