ua en ru

Відповідальність за підрив маршрутки в Луганську несуть бойовики, - інформцентр РНБО

Відповідальність за підрив маршрутки в Луганську, в результаті чого загинули двоє мирних жителя і 8 постраждали, несуть бойовик з так званої ЛНР.

Відповідальність за підрив маршрутки в Луганську, в результаті чого загинули двоє мирних жителів і 8 постраждали, несуть бойовик з так званої ЛНР. Про це сьогодні на брифінгу заявив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Під час обстрілу бойовиками районів Луганська дійсно снаряд розірвався неподалік від маршрутки, яка перевозила людей на роботу. Є поранені і загиблі, на жаль. З ранку Луганськ українські військові не обстрілювали, і взагалі команди для військових, для того, щоб обстрілювати місто, - немає. Команда відноситься і до авіації, і до важкої артилерії. Тому нам дуже легко вирахувати, хто це зробив", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, сьогодні, 8 липня 2014 р., у Луганську о 7:50 в результаті попадання осколків снаряда в маршрутне таксі №132 в районі кварталу Пролетаріату Донбасу загинули дві людини і 4 отримали поранення. Постраждалі доставлені в лікувальні установи.