ua en ru

У відповідь на потоплену "Москву" окупанти вдарили по ракетному заводу під Києвом

У відповідь на потоплену "Москву" окупанти вдарили по ракетному заводу під Києвом Фото: Росія завдала удару по заводу під Києвом, який виробляє протикорабельні ракети (Getty Images)

Російські окупанти у відповідь на потоплений крейсер "Москва" у ніч на 15 квітня завдали удару по ракетному заводу під Києвом. Йдеться про Жулянський машинобудівний завод "Візар".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу концерну "Укроборонпром".

"15 квітня близько 01:30 Росія завдала ударів по одному з ракетних підприємств державного оборонно-промислового комплексу - ДП "Жулянський машинобудівний завод "Візар", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що окупанти завдали удару після того, як "ширвжиток" українського виробництва, як називали в Росії продукцію заводу, втопив флагман Чорноморського флоту вартістю майже 1 млрд доларів. У концерні уточнили, що мова йде про дві ракети РК-360мц "Нептун".

В "Укроборонпромі" відмовилися розкрити наслідки удару по заводу, закликавши обмежитися тільки офіційною інформацією. У корпорації додали, що Україні є чим воювати, незважаючи на постійні ракетні атаки окупантів.