ua en ru

Відсторонений мер Миколаєва ініціює "народне віче"

Відсторонений мер Миколаєва ініціює "народне віче" Фото: Олександр Сенкевич (facebook.com/senkevich.aleksandr)

Сьогодні, 6 жовтня, відсторонений від посади мер Сенкевич прийшов на роботу

Відсторонений від посади міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич кличе городян на "народне віче", яке відбудеться 8 жовтня о 12:00 на Соборній площі. Про це він заявив в ході спілкування з які прийшли підтримати Сенкевича миколаївцями після оголошення йому імпічменту, повідомляє місцеве видання "Новости-N".

"Ми поспілкуємося з городянами, які скажуть, чи підтримують вони міського голову або йому треба піти", - сказав Сенкевич.

Також повідомляється, що Сенкевич прийшов у свій кабінет в сьогодні, 6 жовтня о 9:05, до цього часу в приймальні його вже чекали люди: начальник управління культури Юрій Любаров, віце-мер Євген Шевченко.

Нагадаємо, раніше депутати міської ради Миколаєва на позачерговій сесії прийняли рішення про дострокове припинення повноважень мера міста Сенкевича.

Повідомляється, що виконувати обов'язки міського голови Миколаєва буде секретар городсокго ради Тетяна Казакова. Зазначимо, проект рішення про дострокове припинення повноважень Сенкевича був внесений його однопартійцем.