ua en ru

Відставку міністра екології Шевченка можуть розглянути на наступному раді коаліції, - нардеп

Відставку міністра екології Шевченка можуть розглянути на наступному раді коаліції, - нардеп Фото: Ігор Шевченко

У "Народному фронті" сподіваються, що відставку Шевченка ініціюють саме в Раді

Питання відставки міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка можуть розглянути на наступному Раді коаліції. Про це в коментарі РБК-Україна повідомив представник парламентської фракції "Народний Фронт" Остап Семерак.

"Можливо, на наступному засіданні ради коаліція буде розглянуто це питання. Якщо воно буде прийнято рекомендації до звільнення, то очевидно Олег Ляшко або хтось із лідерів "Народного фронту" (обидві фракції ініціювали питання відставки міністра екології, - ред.), інші фракції мали б підписати, в тому числі фракція, яка ініціювала призначення Шевченко ("Батьківщина", - ред.) в уряд", - розповів остап Семерак.

Інший спосіб відставки, за словами нардепа, на підставі результатів службового розслідування, яке може ініціювати прем'єр-міністр. Все ж Семерак висловив надію, що ініціюють відставку саме парламентарії.

"Я б хотів, щоб цього не очікували від прем'єр-міністра, а чекали від коаліції",- підкреслив він.

Нагадаємо, раніше Ляшко звинуватив міністра екології Шевченка в тому, що той був у Ніцці під час пожежі на нафтобазі. Проте Шевченко спростував цю інформацію.

Додамо, 12 червня на засіданні Кабміну прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк відчитав Шевченка за те, що той не був на місці пожежі на нафтобазі під Києвом.