ua en ru

Для оцінки безпеки Україна має намір зробити 12 спостережних польотів в 2018 році

Для оцінки безпеки Україна має намір зробити 12 спостережних польотів в 2018 році Фото: Україна має намір здійснити 12 спостережних польотів в 2018 (airliners.net)

Заплановані польоти і над територією РФ

Українські верифікатори в наступному, 2018 році, планують здійснити 12 спостережних польотів в рамках Договору з відкритого неба, в тому числі над територією Російської Федерації. Про це повідомляє Управління верифікації Генерального штабу Збройних Сил України.

Україна планує виконати 12 спостережних польотів на територіях держав-учасниць Договору з відкритого неба з урахуванням тенденцій розвитку ситуації безпеки, кількості військової діяльності на територіях країн Європи і Російської Федерації, - йдеться в повідомленні.

Цю ініціативу Україна має намір представити в ході засідання Консультативної комісії з відкритого неба щодо розподілу активних квот спостережних польотів на 2018 рік, яке відбудеться 5-6 жовтня поточного року у Відні.

Українські верифікатори у наступному, 2018 році, планують здійснити 12 спостережних польотів в рамках Договору з відкри...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 2 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, на початку вересня 2017 року група міжнародних спостерігачів, які представляють Швецію, Чехію та Іспанію, протягом тижня провела спостережний політ над територією України.