ua en ru

Отруєні держпропагандою. Окупаційні війська зазнали в України небачених десятки років поразок, - Зеленський

Отруєні держпропагандою. Окупаційні війська зазнали в України небачених десятки років поразок, - Зеленський Фото: президент України Володимир Зеленський (Віталій Носач, РБК-Україна)

РФ продовжує зазнавати таких поразок у війні проти України, яких не бачила за останні десятки років. Однак отруєні держпропагандою росіяни поки ще не розуміють цього.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відеозвернення президента Володимира Зеленського до Дня пам'яті жертв депортації кримськотатарського народу.

"Окупаційні війська вже зазнали в Україні таких поразок, яких Росія не бачила десятки років у різних війнах. Отруєні державною пропагандою багато росіян ще просто не усвідомлюють цього, не хочуть бачити наскільки великі їхні втрати у різних сенсах цього слова: люди, економіка, культура майбутнє. Але життя змусить їх відчути ці втрати", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти не припиняють спроб показати хоч якусь перемогу у війні. Однак президент Володимир Зеленський заявив, диктатор програє.

Варто зазначити, в НАТО також запевнили, результати перших трьох місяців війни показали, що Збройні сили України можуть здобути перемогу над російськими військами.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.