ua en ru

Основна частина робіт з реконструкції Поштової площі завершиться до кінця травня, - КМДА

Основна частина робіт з реконструкції Поштової площі завершиться до Дня Києва, який відзначається в останні вихідні травня. Про це заявив голова КМДА Олександр Попов під час ефіру на телеканалі "Київ".

"На жаль, мінусові температури і рясні опади вплинули на графік виконання робіт, але ми гарантуємо, що запланований обсяг робіт завершимо до Дня міста. Ми відновили фінансування цього проекту, є необхідні кошти для того, щоб роботи не припинялися і включився кожен з фахівців. Сподіваюся, погодні умови будуть нам сприяти, і влітку реконструкцію завершимо комплексно, орієнтовно, до Дня Незалежності", - зазначив Попов.

Також голова КМДА повідомив, що на цьому тижні він проведе зустрічі з підрядниками, щоб вишукати можливість прискорити завершення робіт.

Крім того Олександр Попов зазначив, що через несприятливі погодні умови і в зв'язку з подоланням наслідків негоди трохи збилися графіки виконання ямкового ремонту доріг.

"Ми вже повинні були б майже завершувати ремонт столичних доріг. До 20 квітня планувалося закінчити ямковий ремонт, проте терміни будуть продовжені", - додав голова КМДА.

Зазначимо, що днями Попов підписав розпорядження про реконструкцію вул. Сагайдачного з облаштуванням пішохідної зони.

Так, згідно з розпорядженням замовником розробки проектно-кошторисної документації визначено КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд", якій доручено визначити на тендері генеральну проектну та будівельну організації.